Szolgáltatások


Cégünk többek között az alábbi szolgáltatásokban tud segíteni Önnek

Könyvelés

Cégének kihelyezett "számviteli osztályaként" működve folyamatosan tájékoztatjuk Önt a vállalkozását érintő törvényi változásokról, biztosítjuk könyveinek, nyilvántartásainak szakszerű és pontos vezetését, a bevallások határidőre történő teljesítését. Gyors és kényelmes megoldásként az Ön által igényelt beszámolókat, jelentéseket e-mailben is továbbítjuk Önnek.

Vámügyintézés

Vámügynöki engedélyünk birtokában vállaljuk az Európai Unió külső határát átlépő áruk dokumentációjának elkészítését, továbbá a Vám- és Pénzügyőrség hatáskörébe tartozó jövedéki adóztatással, illetve a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos feladatok elvégzését.

Pályázati tanácsadás

Nem bombázzuk Önöket napi több tucat pályázattal, csak azt a pályázatot (pályázatokat) választjuk ki, amelyeket a legjobbnak, legcélszerűbbnek tartjuk. A pályázatfigyelés projektegyeztető megbeszélés után indul: közösen vizsgáljuk meg, milyen projektekhez van Önöknek pénze, támogatásra szüksége, majd ez alapján azt az egy pályázatot keressük meg, amely a legbiztosabban a legtöbb pénzt, a leggyorsabban a legkevesebb ráfordítással biztosítja Önöknek.

8900, Zalaegerszeg, Dózsa György út 50/2.

info@intertax.hu